Consultanță financiarăBusiness PARTNERS a apărut în România în anul 2013, promovând servicii financiare de calitate la standarde europene. Studiind constant piața, oferim informații de ultimă oră și cele mai noi produse de pe piață. Prioritare pentru noi sunt obiectivele clienților, așadar, suntem foarte atenți cand alegem colaboratorii noștri și pregătim personalul cu traininguri săptămanale de specializare.

Unul dintre scopurile noastre este ca fiecare persoană să beneficieze de planificare financiara personalizată.


Planificare
financiară


Planificarea financiară este procesul prin care ne împărțim bugetul în cel mai optim mod pentru fiecare dintre noi. O planificare financiară perfectă îți acoperă atat nevoile de bază, actuale, cât și planurile pentru viitor .


Transparență deplină

Este modalitatea prin care clienții își ating obiectivele financiare pe întreaga perioadă a vieții, folosindu-se de instrumente financiare optime, în funcție de dorințele și nevoile fiecăruia. În tot acest timp, consultantul financiar este alături de client, răspunzâdu-i la toate întrebările acestuia legate de domeniul financiar, cu transparență deplină.

Daca facem o analogie cu doctorii, planificarea financiară poate fi privită ca o “rețetă” prin care oamenii își asigură obiectivele și se protejează pe termen lung.


Service
personalizat


Imaginați-vă că achiziționați un autoturism de lux. Dacă în decurs de 2-3 ani nu îi schimbați uleiul, cauciucurile și nu aveți grijă de această mașină, ce se va întâmpla cu ea?

Banii sunt chiar mai sensibili și de asemenea piața financiară se află într-o permanentă schimbare. De aceea este necesar ca planul financiar al fiecaruia dintre clienții noștri să fie actualizat în mod constant. Un alt motiv care determină importanța service-ului este acela că instituțiile financiare își schimbă permanent ofertele și legile se schimba. Cui nu i-ar face plăcere sa aibă o persoană care sa o țină la curent cu toate aceste schimbări?Testimoniale
cliențiDaiana B - analist baze de date

Un consultant financiar care spune lucrurilor pe nume, extrem de sincer. Un om pe care te poți baza și care pune nevoile și dorințele clientului înainte de beneficiul personal! Pe scurt, un profesionist!! Mulțumesc din suflet pentru tot sprijinul și indrumarea pe care mi-ați oferit-o!


Lorant S. - Soft Programmer

Am ales Business PARTNERS pentru a o ajuta la inceputul carierei pe Alexandra Arădean, dar și pentru a avea recomandări financiare din partea unor experți în domeniu. Cu ajutorul acesteia am reușit sa punem la punct un plan financiar și o asigurare de viață pe termen lung, care asigură un viitor pe care nu mi l-am imaginat vreodată. Recomand cu mare încredere!


Sergiu A. - Inginer

Consultanța nu ar trebui să lipsească din viața oamenilor. Pe mine, personal, m-a ajutat în primul rând să îmi gestionez banii și să economisesc. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite, dar mai ales de profesionalismul de care a dat dovadă consultantul meu. Recomand!


Silvana A. - Agent vânzări

Motivul pentru care am ales sa lucrez cu Business PARTNERS este profesionalismul de care dau dovadă. Business-ul va fi mereu business, dar consultantul meu alege și cele mai bune variante pentru clienții lui. Atunci cand începe o colaborare cu tine se gandește care este strategia cea mai benefica pentru tine, îți explică care sunt avantajele și riscurile încat să iei o decizie informat, apoi ține legătura periodic cu tine și îți răspunde întrebărilor pe care le ai.


Gabriel D. - Antreprenor

Totul devine mai usor în business atunci cand ai parteneri seriosi pe care te poți baza. Business PARTNERS este unul dintre ei. Consultanța de top pentru cele mai bune soluții, promptitudinea, seriozitatea și comunicarea rapidă, orientate spre client sunt aspectele care au facut diferența în colaborarea noastră. Recomand!