Servicii conexeConsiliere de specialitate daune autoAi fost păgubit într-un accident auto?

Îți oferim consultanță de specialitate în recuperarea daunelor RCA.

Primești gratis mașină nouă la schimb.

Mașina avariată îți este reparată într-un service profesionist autorizat.

Nu accepta orice reparator în cazul în care ai suferit o daună RCA! Ai dreptul să alegi unde vrei sa îți repari mașina, asiguratorul nu te poate obliga unde să mergi!

Contact Non-Stop

Sună și vei avea mașina reparată folosind doar piese originale, garantând lucrarea efectuată.

0790 63 28 28

Consultanță în accesarea de fonduri pentru IMM


  • Analizăm ideea de afacere. Ai o idee? Hai cu ea la noi sa o analizam și sa alegem impreuna varianta care se potrivește cel mai bine cu obiectivele tale.
  • Înfiintam firma: dacă implementarea ideii tale necesită crearea unei noi companii, lasă în seama noastră înființarea ei.
  • Elaborăm cererea de finanțare. Ne ocupăm împreună de realizarea bugetului pentru a elabora în cel mai scurt timp cererea de finanțare și actele aferente.
  • Înscriem dosarul pe platformă. Înscriem aplicația ta pe platformă și ne asigurăm că șansele ca tu sa primești finanțarea sunt maxime.
  • Implementăm proiectul. Odată înscris dosarul, urmează etapa elaborării cererilor de rambursare/plată pentru a înainta cât mai repede un dosar complet către finanțator. Astfel, finanțarea va ajunge cât mai repede la tine.
  • Monitorizăm evolutia proiectului Suntem alături de tine pe toată durata perioadei de monitorizare și menținem comunicarea cu finanțatorul.

  • Parteneriate și proiecte despre, cu și pentru tineri


    Încă din 2015 am încheiat parteneriate cu instituții de învățamânt, ligi studențești și diverse instituții publice locale din Zona de Vest în vederea realizării de proiecte pentru tineri, activități conexe și evenimente. Totodată, am oferit de-a lungul timpului locuri de practică pentru zeci de studenți din cele 3 județe (Timiș, Arad și Bihor).